2015. szeptember 1., kedd

Hamarosan minden a régi kerékvágásban!

Sziasztok Életeim! Hosszú sorokat írhatnék mennyire sajnálom a kimaradást, a folytonos eltűnéseimet és azt, hogy nem fordítok rátok és a blogra annyi időt, amennyit megérdemelnétek, emiatt pedig esetleg azt is érezhetitek, hogy hanyagollak titeket, pedig ez koránt sincs így! Egyszerűen csak mostanában minden fontosabbnak számított, mint az írás, rengeteg dolgot rendeznem kellett magamban, illetve a környezetemben is, hiszen sajnos bármennyire is szeretnék, nem élhetek csak a Blogspotnak, vagy az írásnak, sőt a Don't Speak világa sem szippanthat be. (Bár, ki tudja jobban járnék-e Evelyn vagy Harley életével?!) 
Olyan sokszor megtettem már, de nem tudom elégszer hangsúlyozni mennyire sokat jelent már csak az nekem, ha rákattintotok a blogomra, hát még ha el is olvastok valamit, ha pedig véleményt is írtok nekem, akkor főleg! Köszönöm mindenkinek és szánom-bánom a sok kimaradást, de ahogy az elején megszokott volt, úgy ezentúl is minden hétvégén érkezik egy-egy fejezet - ez a hétvége még kérdéses, de tényleg igyekszem.
Emellett próbálok időt szakítani arra a néhány csodás bloggerinára, akinek a blogját olvasom. Tudom, hogy szörnyű olvasó vagyok, a véleményekkel is rendesen el vagyok maradva, de igyekszem összeszedni magam! 
Szóval mindenkinek sikerekben gazdag új tanévet és hamarosan 11. fejezet, addig is olvassátok az előzőt és írjatok, ha kedvetek tartja!

Ölelés, Skyler

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én ma találtam meg a blogod és remélem, hogy azért amikor az időd engedi rá folytatod az írást! :D Egyszerűen imádom :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Huh, nem jókor zaklatlak, látom, de meghívtalak egy cikkírós valamire :D kíváncsi lennék a véleményedre, szóval örülnék, ha elvállalnád, bár nem kötelező :) A másik blogodra akartam írni ez ügyben, de sajnálattal láttam, hogy meghívós :/ Gondolom alakítás folyik rajta, vagy ilyesmi :) Itt van a cikk, ami alapján várnám a te véleményedet is, szintén cikk formájában, a saját blogodra, ha benne vagy :3
    http://feketefehertarka.blogspot.hu/2015/09/az-eredetisegrol-avagy-mi-sablon-es-mi.html
    Köszi, és hatalmas ölelés <3 :)

    VálaszTörlés