2014. január 1., szerda

Rövid köszöntés

Sziasztok! Néhányotok számára ismerős lehet a nevem az elmúlt napokról, ugyanis belekezdtem egy történetbe is blogspoton, de úgy éreztem azt nem tudom itt folytatni, hiszen ahogy érzékeltem nem sokan lettek volna vevők a történetre, na meg egy igen érdekes téma, amit nem is szeretnék tovább feszegetni. Természetesen azt a könyvet tovább írom, de csupán saját magam szórakoztatására. Ha valakit esetleg mégis érdekelné a Black Velvet folytatása írjon egy levelet erre az e-mail címre! Akkor most néhány szó a jelenlegi történetről! Egy kis újítást szerettem volna csempészni a blogspoton futó történetek közé, így úgy gondoltam belevágok egy erotikusabb jellegű könyvbe, ami nem csupán 18+ os (vagy szexjeleneteket) tartalmazna, ahogy egyes ilyen témában írt könyvek, hanem van egy története, ami a következő:
Egy erotikus, túlfűtött jelenetekkel tarkított kissé horrorisztikus, mégis romantikus könyvet olvashattok egy karrierjét tudatosan építgető díváról és egy hímsoviniszta bérgyilkosról, a bűnök városában, Las Vegasban.
Tudom nem árul el túl sokat, viszont talán egy kis kedvcsináló az olvasás elkezdéséhez. Kissé izgulok mennyire tudtok azonosulni a cselekményekkel, karakterekkel, pontosan ezért is érdekelenének kifejezetten a  vélemények a hamarosan felkerülő prológus kapcsán! 

Csókol mindenkit az írónő; Skyler Wilson

4 megjegyzés:

  1. Kedves Skyler!

    Amint időm engedi, elolvasom a Prológust, azonban most csak egy tanácsot szeretnék neked adni. Évek óta itt jelen vagyok a blogspot világában, és így el tudom neked mondani, hogy nem könnyű elkezdeni. Főleg, ha egy új műfajt akarsz elkezdeni. Én tudom, mert annak idején, amikor megnyitottam az első blogomat azzal a témával, amiben én írtam, szinte csak én voltam. A rengeteg Twilight fic között alig találtam az enyémhez hasonlót, de belevágtam és most büszkén mondhatom, hogy sokan azért kezdtek el blogolni, mert olvastak tőlem és kedvet kaptak. Nem felvágásként mondom, hanem azt szeretném szemléltetni, hogy ugyan lehet, hogy nem volt még olyan történet, mint a Black Velvet, de ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagyni. Mindent az időre kell bízni és az energiára, amit belefektetsz. Kérj, cserét, írj kommenteket, mert saját magamból kiindulva, akinek írsz, nagy eséllyel fog visszaírni.
    Az érdeklődés hiányával pedig a helyedben nem törődnék. Ha alulra ki teszed a pipákat, vagy csak látod, hogy van forgalom a blogon, örülj neki. Kis lépésekben kell kezdeni. Nekem annak idején az első évemben, elvétve volt egy-két véleményem, azonban tudtam, hogy olvassák a történetem és várják a folytatást, hiába nem kapok véleményt. Természetesen nem könnyű elkezdeni, és nem könnyű azt látni, hogy más rengeteg visszajelzést kap, te pedig alig. Azonban csak ki kell tartani és idővel ez megváltozik.
    Amint időm engedte volna, elolvastam volna a Prológust, ahogyan majd itt is. Gyönyörű volt ott is a kinézet, bár nekem ez sokkalta jobban tetszik, ez pedig a mai világban nem elhanyagolható, így pedig meg fogod fogni az olvasókat, csak légy türelemmel.
    Kérlek, ne vedd kioktatásnak! Tanácsnak szánom, amit remélem, megfontolsz. Ne add fel a blogolást, mert ha ilyen igényes kinézetet csináltál, akkor a történetedre is így odafigyelhetsz. Csak türelem kell hozzá.

    Üdv,
    Catalina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Catalina!
      Egyáltalán nem vettem kioktatásnak a hozzászólásod, inkább szeretném megköszönni a biztatást, ugyanis adott egy kis erőt, löketet a folytatáshoz! Visszavontam a törlést, s megpróbálok újból belevágni, hátha meg lesz az eredménye. Kissé túl meggondolatlan voltam, ugyanis tényleg sokat jelent nekem a Black Velvet, mert már nem kevés ideje írom. Tulajdonképpen azért érintett rosszul a kevés visszajelzés, mert rengeteget gondolkoztam azon megéri-e egyáltalán megosztani másokkal, s egy elkeseredett pillanatomban úgy éreztem nem kellett volna..
      Még egy köszönöm, hogy írtál!
      Puszil; Skyler

      Törlés
    2. Hidd el, ilyen pillanatai mindenkinek vannak. Nekem is, pedig van egy biztos olvasó kör, akikről tudom, hogy olvasnak, azonban olykor-olykor elbizonytalanodom. Ez valószínűleg később is előfordul majd nálad, viszont csak gondolj arra, hogy amíg egy valaki is olvassa, egy valaki is ír neked, megéri csinálni, mert ő várja a következő részt. Nekem is mindig ezt mondják és egy kis idő múlva be is látom, hogy igaza van, de akkor is nehéz.
      Kitartást!

      Catalina

      Törlés
    3. Teljesen igazad van és köszönöm szépen a biztatást! Nem tartozom az igazán kitartó emberek közé, de most úgy gondolom megéri, ha kicsit türelmesebb leszek az olvasókkal szemben. :)
      Még egyszer köszönöm!

      csók; Skyler

      Törlés