Karakterek


Evelyn Carter
"Ennél meredekebb hullámvasútra még soha nem fizettek be akaratomon kívül. Innen csak úgy menekülhetsz meg, ha kikapcsolod a biztonsági övet. De mi van akkor, ha nincs merszed hozzá? Ha többre tartod magad, mint hogy az emberek másnap azon filozofáljanak a légyszaros tetemed felett, hogy vajon ki ejtette pofára az extra nagy gyrosát?"

Harley Dawson
"Babám, először is szögezzünk le valamit: te ezen a helyen vagy meghúzod magad, vagy te leszel az első kurva a Holdon. Azt hiszed, hogy majd te megfenyegetsz engem, csak azért, mert olyat láttál, amit nem kellett volna? Tudod, aki kíváncsi, azt hamar elföldelik."

Katherine Davis
"Ha minden túl veszélyes, akkor mi értelme bárminek is? Felesleges köröket írunk le újra és újra azzal, hogy óvni próbálsz, hiszen én is éppen olyan felelősségteljes vagyok, mint itt bárki más. Volt alkalmam megtanulni az élettől egyet, s mást, például, hogy nem óvhatjuk meg magunkat, nem bújhatunk fedezékbe a ránk leselkedő veszély elől, ami akár lehet egy vérszomjas bérgyilkos, egy természeti katasztrófa, de egy halálos betegség is. A veszély akkor is megtalál, ha pánikszobába zárkózol előle. Nincsen olyan akadály, amit ne lehetne átlépni, és nincs olyan ember, akit ne lehetne eltiporni. Ha soha nem nézünk szembe az ellenségeinkkel, akkor nem tehetünk pontot az egész végére."


Christian Porter
"- Mi ez az örömujjongás? Azt hittem kicsit lelkesebbek lesztek. Valójában nekem kellene neheztelnem rátok, ugyanis rossz gépre szálltam és ezért majdnem úgy jártam, mint Kevin a Reszkessetek Betörőkben, de végül sikerült időben elértem a Dhabiba tartó járatot, így nem kell attól tartanotok, hogy hazafelé esetleg kirabolnak titeket, mert én itt vagyok és vigyázom rátok, még ha ti nem is figyeltek rám. Csak azért jó, ha tudjátok, hogy fontosak vagytok számomra és.. Ugye elhoztátok? – a végére kezd elbizonytalanodni, ezért el is halkul."

Dr. Jenna Morgenster
  "Fel sem tűnik neki, hogy a vállam felett őt figyelem. Felemeli a fejét és kihúz egy szálat az asztalon fekvő Dunhillből, felveszi a hamutartóra fektetett öngyújtót és remegő kezekkel, óvatosan nehogy kilökje a cigit, meggyújtja a szája sarkában veszteglő szálat. Mutató – és középső ujja közé fogja, és behunyt szemekkel élvezi, ahogy az erein keresztül a szívét és az agyát elárassza a nikotin, hogy egy röpke pillanatra is, de megfeledkezzen arról a szarságról, amit életnek nevez."

Adam Morgenster
"- Szívós kis ribanc vagy, mondhatom – beleszürcsöl a Dalmoreba. – Biztos élvezed, hogy most minden körülötted forog – szavaiból csak úgy süt a felsőbbrendűség."

Scarlett Dawson
"A megadott időpont előtt tíz perccel már a faépítésű, kis kocsma előtt ácsorgunk. Bentről a countryzene mellett tompa puffanások és veszekedés morajai szűrődnek ki. A kilincsre teszem a kezem és tétován belököm az ajtót. Belépésünkkor a feltehetően érdektelen dologból elefántot csináló nagydarab férfiak fel sem néznek a lökdösődésből, csupán egy-két sörözgető, idősödő alak pillant fel, de ők azzal sem igazán törődnének, ha az angol királyné tenné tiszteletét kedvelt törzshelyükön."

Kattints a képre a teljes mérethez!
Jason Rodríguez
"- Morgenster miatt vagyok még mindig életben – vonom le a következtetést. 
A Mexikói helyeslően bólint. 
- Neki semmi jó nem származik abból, ha megöl téged, ő pedig nem az a vérengzős fajta. Imádja a pénzt illegális utakon megszerezni, de soha nem gyilkol, ha nem muszáj. Legalábbis a puszta kezével nem. Ellenben Dawson fele ennyire sem oroszlánszívű. Ha szálkát állítasz a seggébe, ő kést szúr a szemedbe. Neked nyilván nem kell bemutatnom – hangneme tárgyilagos, minden érzelemtől mentes."

Josh Swanepoele
"Josh Swanepoele, aki legjobb barátomként az ügynökömnek vallja magát, szervezi nekem ezeket a fellépéseket széleskörű ismeretségének jóvoltából. Két éves pályafutásom alatt többször találtak már meg első hallásra kecsegtető ajánlatokkal, de eddig egyiket sem éreztem olyan kaliberű lehetőségnek, amibe csukott szemmel vágnám bele magam. Josh huszonnyolc éves, meleg újságíró. Havonta jelenít meg rólam cikkeket a női magazinokban, ezért egyre többen kíváncsiak a „Pennsylvániai születésű, pacsirta hangú jazz énekesnőre”."

Daniel Carter
"A túlélésért sok mindent meg kell lépnünk. Olyan dolgokat is, amik szemben állnak a nézeteinkkel. Néhány napig nem nézünk tükörbe utána, mert félő, hogy arcon köpnénk a saját tükörképünket, de aztán megbékélünk a sorsunkkal."

Victoria Black
"Vickie tehetős családba született, valahol az európai országok egyikében. Arisztokrata felmenői lázadó lányukat jogi pályára szánták, ám elképzelésük nagyban ellenkezett gyermekük jövőképével, aki egy szabadabb életre vágyott. Hosszú évekig civakodtak, miközben Victoria egyre több ferde éjszakát töltött a nyugodt családi hajlék mindentől óvó falain kívül. "

Mario Vega
"Mario Vega, akár tökéletesnek is mondható; férfias, életerős, dúsgazdag és pontosan tudja, hogy mire van szükségünk nekünk, nőknek. De emellett olykor sekélyes és képmutató a többi emberrel szemben, szinte minden mozdulata, sőt pillantása arról árulkodik, hogy mindenkinél különb, ha nem ő a legfontosabb polgára a világegyetemnek."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése